VR huren in
Rotterdam

VR op locatie in Rotterdam

Om jullie in Rotterdam te voorzien van de beste VR ervaring, komt EPIC VR naar jou toe. Wij zorgen voor alle VR brillen en zorgen dat deze tot de nok toe gevuld zijn met allerlei spellen.

Zo is er voor elk soort gelegenheid een passend VR pakket. VR Kinderspellen voor kinderfeestjes of VR schooluitjes. Voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes hebben we een onwijs gave shooters, zombie waves en andere unieke VR games. Waarbij je met meerdere spelers tegelijk en de virtuele wereld aan het schieten bent en elkaar moet helpen (voor de omstanders ook hilarisch om te zien)! Of ga de strijd aan met collega’s om door goed samen te werken zo snel mogelijk een bom te ontmantelen. Tijdens een uniek teambuilding uitje of onze AR/VR citygames!

De mogelijkheden zijn eindeloos! Nog vragen, neem vrijblijvend contact op met ons en wij helpen jou aan een EPIC VR ervaring.

VR op school in Rotterdam

Heb jij altijd al eens VR games willen spelen met je hele klas, tijdens de gymles of bijvoorbeeld de examenstunt? Wij zorgen voor de aller gaafste VR beleving bij jou op school in Rotterdam. Je kunt het natuurlijk ook tegen de docenten opnemen tijdens een potje VR lasergamen met de agenten tegen de boeven!

Virtual reality bedrijfsuitje in Rotterdam

Daag je collega’s uit in unieke VR games! Extra leuk is dat de virtuele wereld voor de meeste collega’s nog helemaal nieuw is, een beleving om nooit te vergeten dus. Voor het leukste VR bedrijfsuitjes in Rotterdam adviseren wij u graag wat de leukste spellen zijn. Zo laten wij de minder fanatieke collega’s even over de plank lopen tijdens Richies plank  

VR op locatie in Rotterdam

Tips voor het leukste VR uitje in Rotterdam! 

  1. Wij krijgen veel mensen aan de telefoon die 1 bril per persoon willen. Dat is veel te veel, wij adviseren graag het veel brillen je nodig hebt!
  2. VR lasergamen doet het altijd goed!
  3. Er zijn mogelijkheden voor alle leeftijden. Ben je met een hele grote groep en heb je zelf geen vaste locatie? Dan zijn onze VR stadsspellen ook erg leuk!
  4. Wij hebben ook thema spellen zoals onze la casa de dinero game VR escaperoom die we met hele grote groepen tegelijk kunnen spelen!
  5. Vraag snel om meer informatie voor het gaafste VR uitje van Rotterdam!

Virtual reality is onder andere perfect voor:

Virtual reality maakt elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. EPIC VR maakt voor elke gelegenheid een passend VR pakket met games en ervaringen voor jong en oud!

VR Escape room in Rotterdam

Natuurlijk kan de VR Escaperoom in Rotterdam op iedere locatie gespeeld worden! Speel met 4-6 collega’s per tafel en zorg dat jullie team als eerste ontsnapt tijdens deze gave VR Escaperoom met la Casa thema!

Video afspelen
Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?