VR
in het onderwijs!

Een uniek klassenuitje organiseren op school? Dat kan nu met Virtual Reality bij jullie op locatie. Schieten, vliegen, rennen, duiken of schilderen! Alles is mogelijk in VR!

VR bril

VR Bril

Samen maken we een virtual reality pakket op maat. Afhankelijk van de grote van de groep stemmen we het aantal brillen en VR games af. wel zo makkelijk!

virtual reality groep

begeleiding

Geen zorgen alles wordt geregeld door professionele begeleiders van EPIC VR. Wij verzorgen de op- en afbouw, de veiligheid en begeleiding gedurende het gehele feest!

VR controller

uren plezier

Zombies schieten, een spannende escape room of een multiplayer shooter tegen elkaar op locatie, de mogelijkheden zijn oneindig. een onvergetelijk feest!

Vr in het onderwijs

VR in het onderwijs kan breed worden ingezet. Zo kan het worden ingezet voor het feestelijk inluiden of afsluiten van een schooljaar door middel van VR gaming of VR lasergamen. Verder kan VR ook heel educatief zijn voor leerlingen en studenten. Zo heeft virtual reality veel technische aspecten en kun je er schoolgerelateerde ervaringen mee op doen zoals schilderen in VR of ruimtelijk inzicht verbeteren en zelfs escape room-achtige puzzels doen!

VR gaming

4 VR brillen | 1,5 uur

vanaf
€325

VR lasergamen

4 VR brillen | 1,5 uur

vanaf
€375

VR Volledig

10 VR brillen | 2 uur

vanaf
€999

VR schilderen

Voor leerlingen is dit misschien wel de leukste manier om te schilderen, in virtual reality. Niet op een wit canvas met een kwast maar een hele ruimte vol om alles te creëren wat ze maar willen. Rook, vuur, hout, sterren, de mogelijkheden met schilderen in VR is eindeloos.

VR lasergamen

Elkaar uitdagen tijdens een potje lasergamen op locatie!? Dat kan met VR lasergamen. Speel 1vs1 of 2vs2 in de kluis van een bank. Speel al je teamgenoten weg en wordt de onbetwiste kampioen!

Voor vragen of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op!

Ook gaaf om te doen

AR city game

Ga op pad met collega's/vrienden/vrienden met een Ipad en een koffer vol attributen in jouw stad naar keuze. Doorloop de hele stad en los het mysterie op aan de hand van vragen. In de City games van Epic VR is zelfs augmented reality aan toegevoegd, extra gaaf dus!​

VR escape room

VR escape room op locatie is tegenwoordig ook mogelijk. Speel een van onze gave VR escape rooms zoals La casa de papel en zorg dat jouw team het snelste het geld uit de Spaanse bank krijgt! Super leuk om met grote groepen te doen of tijdens een groot diner.

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?