VR
in het onderwijs!

Een uniek klassenuitje organiseren op school? Dat kan nu met Virtual Reality bij jullie op locatie. Schieten, vliegen, rennen, duiken of schilderen! Alles is mogelijk in VR!

Persoon met VR bril

VR Bril

Samen maken we een VR pakket op maat. Afhankelijk van de hoeveelheid kinderen en de leeftijd stellen we een VR pakket samen waarbij iedereen een geweldige ervaring heeft!

Begeleiding

Epic VR verzorgt de virtual reality beleving van A tot Z. We bezorgen en zetten de gehele VR omgeving voor jullie klaar. Verder verzorgen we uiteraard begeleiding en veiligheid!

game controller

uren plezier

Schieten, puzzelen, dansen, klimmen of door alle continenten van de wereld reizen in één dag. De mogelijkheden zijn oneindig. Voor groot en klein!

Vr in het onderwijs

Voor een kort middagprogramma komen wij alle kids vermaken. Hebben jullie een hele dag met alle klassen of een meerdaags evenement? Geen probleem, wij verzorgen alle VR entertainment voor jullie klassenuitje!

1 dag

€169

2 dagen

€219

3 dagen

€269

Tilt brush

Creatief

Leerlingen kunnen hun creativiteit de vrije loop in deze VR game. Met Tilt brush kun je alles maken in een vrije omgeving.

Leerzaam

Het is niet alleen spelen maar het leert leerlingen omgaan met nieuwe technieken en ruimtelijk inzicht in virtual reality

Uitdagend

Geef de leerlingen een opdracht mee en kijk op het TV-scherm naar het eindresultaat. Of laat ze samenwerken om iets groots te creëren in VR.

cops vs robbers

Sportief

Leerlingen zijn aan het rennen en vliegen om de hoogste score te halen en om niet geraakt te worden.

Mulitplayer

Maak team en laat ze tegen elkaar strijden tot er een winnaar is. van 1 vs 1 tot 5 vs 5.

Plezier

Het schieten, het spel element en de virtuele wereld maken het uiteraard een groot feest om dit spel te spelen.

Leave this field blank
Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?