VR
teambuilding

Wat te vieren binnen het bedrijf? Of je team een extra boost geven door een leuk uitje te organiseren? Virtual reality is daar meer dan geschikt voor!

VR bril

VR Bril

Samen maken we een virtual reality pakket op maat. Afhankelijk van de grote van de groep stemmen we het aantal brillen en VR games af. wel zo makkelijk!

virtual reality groep

begeleiding

Geen zorgen alles wordt geregeld door professionele begeleiders van EPIC VR. Wij verzorgen de op- en afbouw, de veiligheid en begeleiding gedurende het gehele feest!

VR controller

uren plezier

Zombies schieten, een spannende escape room of een multiplayer shooter tegen elkaar op locatie, de mogelijkheden zijn oneindig. een onvergetelijk feest!

Vr teambuilding

VR kan op verschillende manieren worden ingezet voor teambuilding activiteiten. Zo kun je met elkaar gaan gamen om de sfeer te verhogen. Een bom in VR ontmantelen om de samenwerking te verbeteren. Of zelfs het kantoor ombouwen tot een indoor VR lasergame locatie waar je tegen elkaar kunt strijden! Verder hebben we twee nieuwe activiteiten die ideaal zijn voor VR lasergamen: VR escape room  ‘La case de Dinero’ en een AR city game.

VR gaming

4 VR brillen | 1,5 uur

vanaf
€325

VR lasergamen

4 VR brillen | 1,5 uur

vanaf
€375

VR Volledig

10 VR brillen | 2 uur

vanaf
€999

VR teambuilding

Je moet een bom ontmantelen maar je kunt dit alleen doen door middel van goed samen te werken met je collega’s of vrienden. Een iemand ziet de bom in VR maar niet de instructies. De rest van de groep ziet de instructies maar niet de bom. Zullen jullie op tijd te bom kunnen ontmantelen….? TIK TOK TIK TOK.

VR lasergamen

Elkaar uitdagen tijdens een potje lasergamen op locatie!? Dat kan met VR lasergamen. Speel 1vs1 of 2vs2 in de kluis van een bank. Speel al je teamgenoten weg en wordt de onbetwiste kampioen!

Voor vragen of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op!

Leave this field blank

Ook gaaf om te doen

AR city game

Ga op pad met collega's/vrienden/vrienden met een Ipad en een koffer vol attributen in jouw stad naar keuze. Doorloop de hele stad en los het mysterie op aan de hand van vragen. In de City games van Epic VR is zelfs augmented reality aan toegevoegd, extra gaaf dus!​

VR escape room

VR escape room op locatie is tegenwoordig ook mogelijk. Speel een van onze gave VR escape rooms zoals La casa de papel en zorg dat jouw team het snelste het geld uit de Spaanse bank krijgt! Super leuk om met grote groepen te doen of tijdens een groot diner.

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?