VR
Kinderfeestje

Iets te vieren? Dan is een VR kinderfeestje met virtual reality een super leuk en origineel idee. In plaats van of te gaan bowlen, midgetgolfen, naar de bioscoop of lasergamen, kun je nu alles op één dag doen. Want dat zijn de oneindige mogelijkheden met virtual reality.

VR bril

VR Bril

Samen maken we een virtual reality pakket op maat. Afhankelijk van de grote van de groep stemmen we het aantal brillen en VR games af. wel zo makkelijk!

virtual reality groep

begeleiding

Geen zorgen alles wordt geregeld door professionele begeleiders van EPIC VR. Wij verzorgen de op- en afbouw, de veiligheid en begeleiding gedurende het gehele feest!

VR controller

uren plezier

Zombies schieten, een spannende escape room of een multiplayer shooter tegen elkaar op locatie, de mogelijkheden zijn oneindig. een onvergetelijk feest!

Vr Kinderfeestje

Kies wat bij jullie virtual reality kinderfeestje past! Single player games of een volledige onderlinge shoot-out tegen elkaar of zombies. Virtual reality op locatie maakt je teamuitje tot een onvergetelijk feest!

VR gaming

4 VR brillen | 1,5 uur

vanaf
€325

VR lasergamen

4 VR brillen | 1,5 uur

vanaf
€375

VR Volledig

10 VR brillen | 2 uur

vanaf
€999

VR gaming

Ga helemaal los tijdens een potje Beatsaber om te zien hoe goed jij kan dansen. Of kijk wie er stoer genoeg is om in de engste achtbanen te gaan en ga virtueel over de kop. Je zou ook nog allemaal te gekke sportspelletjes kunnen doen met Sports Scramble. De mogelijkheden zijn eindeloos!

VR lasergamen

Elkaar uitdagen tijdens een potje lasergamen op locatie!? Dat kan met VR lasergamen. Speel 1vs1 of 2vs2 in de kluis van een bank. Speel al je teamgenoten weg en wordt de onbetwiste kampioen!

VR voor thuis

Geen begeleiding nodig tijdens het virtual reality kinderfeestje? Geen probleem! Bij Epic VR kun je ook zonder begeleiding VR huren. Huur VR voor thuis vanaf €75,- euro, hierbij inbegrepen zit een VR bril gevuld met meer dan 20 games, extra batterijen, brillendoekje en een luxe hoofdband voor ultiem speelplezier. De brillen kunnen opgehaald worden in Leiden of naar gewenste locatie verzonden worden.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op!

Leave this field blank

Ook gaaf om te doen

AR city game

Ga op pad met collega's/vrienden/vrienden met een Ipad en een koffer vol attributen in jouw stad naar keuze. Doorloop de hele stad en los het mysterie op aan de hand van vragen. In de City games van Epic VR is zelfs augmented reality aan toegevoegd, extra gaaf dus!​

VR escape room

VR escape room op locatie is tegenwoordig ook mogelijk. Speel een van onze gave VR escape rooms zoals La casa de papel en zorg dat jouw team het snelste het geld uit de Spaanse bank krijgt! Super leuk om met grote groepen te doen of tijdens een groot diner.

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?