VR bril huren

Wil je een VR bril huren? Dan ben je bij Epic VR aan het juiste adres. VR brillen zijn voor elke markt en evenement een geschikte activiteit. Daarom verhuren wij zowel aan de zakelijke als de particulieren markt.

Zo verhuren wij VR brillen voor kinderfeestjes of vrijgezellenfeesten. Maar je kunt bij ons ook een dag, weekend of week een VR bril voor thuis huren. Helemaal gereed gemaakt en vol met games voor uren speelplezier.

Voor de zakelijke markt zijn de mogelijkheden ook oneindig. Op zoek naar een originele activiteit voor het personeelsuitje of teambuildingsactiviteit? Epic VR heeft meerdere soorten activiteiten waarbij virtual reality of augmented reality wordt gebruikt.

Zo kun je teambuildingsactiviteiten doen door samen angsten te overwinnen met VR gaming. Tegen elkaar strijden met VR lasergamen of zombie shooter. Meer zin in een buiten activiteit of een echte breinbreker? Dan hebben wij meerdere VR escape room thema’s en GPS stadsspellen.

Particulier

Zakelijk

Offerte aanvragen?

Leave this field blank

Bekijk ons assortiment VR activiteiten

Waarom VR op locatie?

Waarom wij bij Epic VR kiezen voor VR op locatie? Heel simpel, om jouw als klant oneindige mogelijkheden te bieden om de beste virtual reality ervaring geven tijdens jouw event.

Vanaf een ruimte van 2×2 meter kan er al een virtual reality ervaring op locatie gegeven worden. Meer ruimte tot je beschikking? We toveren jouw kantoor om tot een VR lasergame omgeving of escape room.

Geen gedoe met plannen. Bepaal zelf de tijd en duur van jouw VR activiteit. Mensen nog lang niet uitgespeeld? Geen probleem, wij blijven tot dat iedereen de ultieme VR ervaring heeft gehad.

Geen ervaring met virtaul reality? Epic VR beschikt over alle kennis die nodig is om de beste service te leveren. Wij verzorgen de opzet, begeleiding en afbouw van alle VR activiteiten zodat iedereen van het bedrijfs- of teamuitje kan genieten.

Kosten vr bril huren

Particulier

De kosten voor het huren van een VR bril als particulier bij Epic VR begint bij €75,- euro per dag, per extra dag betaal je €20,- euro. Bij deze kosten zitten meer dan twintig VR spellen inbegrepen en worden maandelijks aangevuld met nieuw uitgebrachte VR games. Daarnaast word je bestelling voorzien van een uitgebreide handleiding, extra batterijen voor de controllers en een lenzendoekje om je bril in op en top conditie te houden. De VR brillen kunnen worden opgehaald in Leiden of verzonden via de post.

zakelijk

Voor zakelijke klanten verzorgen wij complete VR activiteiten. We verzorgen de gehele op- en afbouw en zorgen dat tijdens de activiteit de mensen goed worden geïnstrueerd door onze professionele begeleiders. De kosten voor een verzorgd VR activiteit start bij €325,- euro exclusief btw. Hierbij zitten al 4 VR brillen inbegrepen, 1,5 uur speeltijd en een begeleider gedurende deze tijd. Met dit pakket kun je al een groep van 20 personen een hele gave VR ervaring bezorgen.

Waar kun je VR allemaal voor inzetten?

Een VR bril kun je overal voor inzetten, niet alleen voor gaming en entertainment. Maar het is ook zeer geschikt in andere sectoren, bijvoorbeeld het onderwijs of te gebruiken tijdens een workshop of event. Met virtual reality kan je bepaalde informatie delen die je via tekst of analoog beeld. Epic VR heeft ook voor deze evenementen mogen helpen de virtual reality toevoeging te verzorgen. Lees onderstaand een tweetal voorbeelden van virtual reality dat in wordt gezet ter versterking in het onderwijs en een workshop over laaggeletterdheid.

VR in het onderwijs

Het onderwijs is altijd opzoek naar innovaties om de leerlingen op een leuke en goede manier kennis bij te brengen. Zo geeft VR deze expressie klas op een moderne en leuke manier van schilderen. Een oneindig platform om te schilderen en je kunsten te vertonen.

VR als tool voor lezen en schrijven

Hoe leer je werknemers om bepaalde signalen op te vangen bij medewerkers als het gaat om laaggeletterdheid. Uit welke reacties merk je dit en welke fysieke houdingen neemt een persoon aan? Dit is heel goed te trainen door middel van virtual reality.

Welke VR bril moet ik huren? Wat voor experience past bij mijn event?

Je event, feest, bedrijfsuitje uniek en onvergetelijk maken? We snappen dat je dan naar iets opzoek gaat wat nieuw, modern en een echte eyecatcher is. Met virtual reality kun je hier perfect een invulling aan geven. Maar hoe begin je? Wat is er mogelijk? En welke VR bril heb je nodig? Kan je het wel op jouw event toepassen? Allemaal vragen die we bij Epic VR heel goed begrijpen. Daarom denken we graag met jou mee om de juiste invulling te geven aan het soort bezoekers en jouw wensen. Altijd en geheel vrijblijvend advies 🙂

VR kinderfeestje

Een kinderfeestje kan moeilijk zijn om te organiseren. Wat ga je doen? Waar ga je alle kinderen mee naar toe nemen? En voor hoe lang? Met het huren van een VR bril zijn al deze problemen verdwenen als sneeuw voor de zon. Het enige probleem dat je nog hebt is dat ze niet willen stoppen! Voor een VR kinderfeestje kun je kiezen uit een begeleid uitje waarbij alle op- en afbouw en begeleiding wordt geregeld door Epic VR. Maar je kan natuurlijk ook kiezen om één of twee VR brillen thuis te laten bezorgen en met een uitgebreide handleiding de kinderen zelf de wereld van VR te ontdekken.

VR teambuilding

Binnen een bedrijf is teambuilding erg belangrijk. Nieuwe medewerkers die elkaar moeten leren kennen of om samenwerking te stimuleren binnen een groep collega’s of vrienden. Dat kan met virtual reality op leuke en verschillende manieren. Epic VR biedt verschillende soorten VR experiences aan waarbij het team gevoel getest en vergroot wordt. Zo kun je samen angsten over winnen tijdens VR gaming. Of kijk welk team het beste samen kan werken om de VR escape room zo snel mogelijk te ontrafelen. Liever naar buiten en de stad ontdekken van het nieuwe kantoor? Ga dan op pad met Ipad en koffer vol attributen en haal de meeste punten tijdens ons nieuwe City game spel mét augmented reality voor een extra dimensie.

20180823-DSC_0165

VR voor thuis

20180823-DSC_0165

Door de lockdown zijn mensen veel thuis en hebben ondertussen alle bordspellen, series en films op Netflix wel uitgespeeld. Dan is het huren van een VR bril voor thuis een leuke oplossing om je eigen woonkamer om te toveren tot wat jij maar wilt. Met de ervaringen en games die op de VR brillen van Epic VR te vinden zijn is je weekend opeens te kort. Van shooters, escape rooms tot sport games echte breinbrekers. Een VR bril vol games, extra batterijen voor de controllers en de mogelijkheden om hem op te halen in Leiden of te laten verzenden naar jouw locatie. VR voor thuis is een betaalbare optie om een weekend of zelfs een hele vakantie jou en/of de kids oneindig te vermaken.

Joost van Kesteren

0623397065
info@epicvr.nl

“Hi, ik ben Joost en ik ben event manager bij Epic VR. Wat leuk dat je op onze website terecht bent gekomen en misschien wel interesse hebt om virtual reality bij ons te huren. Heb je een vraag, opmerking of gewoon wat advies nodig? Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek. Ik help je graag verder!”

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?