virtual reality shooters

Soms is er even niets leuker dan een ordinair potje zombies schieten met je vrienden of collega’s. Dit keer niet vanaf achter je PC of console maar schouder aan schouder. Kies je eigen character, het perfecte wapen en overleef alle waves van zombies.

Nu is je kans om te laten zien hoe goed je eigenlijk echt bent in het verslaan van een echte zombie apocalyps. Kan jij je omgeving beschermen tegen een horde aan zombies. Bewijs het in onze nieuwe game Dead Ahead!

Epic VR heeft deze legendarische spel type omgebouwd tot een virtual reality game die je op locatie kan spelen! Denk aan je volgende bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje.

Zo werkt VR Shooter op locatie

Tijdens het spel maak je gebruik van een VR bril en 2 controllers. Het spel zelf kan je met maximaal 4 personen tegelijk spelen en duurt ongeveer 10 minuten per ronde. Er kan dus makkelijke gewisseld worden. De omstanders kunnen via een groot scherm mee kijken hoe hun vrienden of collega’s er het vanaf brengen.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Nog vragen, neem vrijblijvend contact op met ons en wij helpen jou aan een EPIC VR ervaring.

vanaf 10 tot 50+ personen

Vanaf €25,- per persoon

Overal in Nederland te spelen

Vanaf 1,5 uur speeltijd

VR shooter op locatie

Op zoek naar een leuke activiteit op kantoor, school, of supermarkt? VR shooter leent zicht uitstekend als teambuildingsactiviteit, personeelsuitje of in het onderwijs. Benieuwd hoe een VR shooter bij Epic VR eruit ziet? Check het filmpje en zie wat het nieuwe gamen is!

<<

Vragen? Neem contact op
hoe werkt het?
VR kindergames

Vragen, opmerkingen of een uitje boeken?

Leave this field blank

VR shooter op locatie

Virtual reality in Rotterdam huren

Multiplayer

Je kunt samen met je vrienden of collega's spelen. Speel vanaf 2 tot en met 6 personen tegelijk.

Kies je eigen character

Voor dat je begint kun je je eigen character kiezen die het beste bij je past. Check je outfit in de spiegel voordat de game begint.

Verschillende levels

Zombie waves met wapens of toch liever pijl en boog schieten? Er zijn meerdere levels voor verschillende leeftijden.

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?