virtual reality op locatie

Van Groningen tot Maastricht: Epic VR komt naar wat voor locatie dan ook om mensen een onvergetelijke VR-ervaring te bezorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons.

Waarom VR op locatie?

Minder geregel

Geen gedoe met het zoeken naar een leuke ervaring, en het bijbehorende regelen en plannen. VR werkt ‘plug & play’. Wij komen met onze EPIC VR-belevingen naar jou toe

Geniet zelf mee!

Met onze A-kwaliteit materialen komen we naar jou toe. We doen de opzet, begeleiding en afbouw. Zo ben jij vrij om mee te genieten van het event.

Voor ieder wat wils

Niet iedereen zit te wachten op een spannend schietspel met zombies 😉 Dankzij ons uitgebreide aanbod aan spellen en belevingen heeft iedereen gegarandeerd een leuke ervaring.

Lekker flexibel

Bepaal zelf wat je een handige tijd en datum vindt. Kunnen mensen er geen genoeg van krijgen? Speel gewoon langer door, dankzij onze werkwijze hoef je geen plaats te maken voor een volgende groep.

Kostenbesparing

Met een Epic VR-bril waan je je meteen in een andere wereld. De locatie van jouw keuze kan dus prima je werkplek of bedrijfskantine zijn. Wij denken graag met je mee over een geschikte locatie.

Epic VR bezorgt de beste VR-belevingen door heel Nederland

We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van gezellige uitjes op locatie. Het mooie van VR? Het kan letterlijk overal ingezet worden. Staat jouw stad of dorp er niet tussen? Geen probleem wij komen letterlijk over. Neem contact met ons op.

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?