virtual reality Escape room

Escape rooms zijn nog steeds super populair en onwijs leuk om te doen. Maar met virtual reality komt er een extra dimensie bij. Waan je in de wereld van La casa de papel en zorg dat je er vandoor gaat met de buit in deze super spannende en virtuele escape room!

Wie kent het niet, de immens populaire Netflix serie La Casa de Papel. Heb jij je altijd al onderdeel willen zijn van het team van El Professor? Dit is je kans.

EPIC VR heeft dit gave verhaal verwerkt in een Escaperoom die je op iedere locatie kunt spelen! Denk aan je volgende bedrijfsuitje, tijdens een gezellig etentje met de familie en nog veel meer. 

Tijdens het spel maak je gebruik van een VR bril die iedereen van het team een keer op krijgt om in het level de puzzels op te lossen. De andere spelers hebben een tafel vol paspoorten, puzzels en attributen om samen met de speler in het VR spel alles op te lossen. Het doel is om zo snel mogelijk binnen de tijd het de buit te stelen. Dit spel is zeer geschikt om met grote groepen te spelen, we adviseren teams van ongeveer 6 personen. Durf jij het aan?! 

De mogelijkheden zijn eindeloos! Nog vragen, neem vrijblijvend contact op met ons en wij helpen jou aan een EPIC VR ervaring.

vanaf 4 tot 100+ personen

Vanaf 20 euro per persoon

Overal in Nederland te spelen

Meerdere VR thema’s

Video afspelen

VR escape room op locatie

Op zoek naar een leuke activiteit op kantoor, school of supermarkt? VR escape room leent zich uitstekend als teambuildingsactiviteit, personeelsuitje of voor in het onderwijs.. Check het filmpje hiernaast hoe ons stadsspel er aan toe gaat.

<<

Informatie aanvragen

Hoe werkt het?

VR escape room op locatie

VR diner game

Ideale activiteit tijdens een diner met vrienden of collega's. Maar ook geschikt als teambuilding activiteit.

La Casa de Papel Escaperoom op locatie

Escape room mét virtual reality

Deze escape room kan je op elke locatie spelen en heeft een extra dimensie met maar liefst 6 levels in virtual reality.

Speel met meerdere teams tegelijk

Deze escape room is te spelen van 1 team tot tientallen teams tegelijk. Haal de snelste tijd en kijk welk team het beste samenwerkt.

Meerdere thema's

Kies een thema die het beste bij jouw activiteit past. Wij beschikken over meerdere soorten VR escape room games.

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?