VR
Vrijgezellenfeest!

Vrijgezellenfeest onvergetelijk maken? Ga met elkaar in gevecht in virtual reality! Of drink een virtueel biertje met elkaar in het spel Drunkn Bar Fight. Speel tegen elkaar om de highscore te halen met Beatsaber. Super leuk en origineel!

VR bril

VR Bril

Samen maken we een virtual reality pakket op maat. Afhankelijk van de grote van de groep stemmen we het aantal brillen en VR games af. wel zo makkelijk!

virtual reality groep

begeleiding

Geen zorgen alles wordt geregeld door professionele begeleiders van EPIC VR. Wij verzorgen de op- en afbouw, de veiligheid en begeleiding gedurende het gehele feest!

VR controller

uren plezier

Zombies schieten, een spannende escape room of een multiplayer shooter tegen elkaar op locatie, de mogelijkheden zijn oneindig. een onvergetelijk feest!

Vr voor vrijgezellen feest

Kies wat bij jullie vrijgezellenfeest past! Single player games of een volledige onderlinge shoot-out tegen elkaar of zombies. Virtual reality op locatie maakt je vrijgezellenfeest tot een onvergetelijk feest!

VR gaming

4 VR brillen | 1,5 uur

vanaf
€325

VR lasergamen

4 VR brillen | 1,5 uur

vanaf
€375

VR Volledig

10 VR brillen | 2 uur

vanaf
€999

Video afspelen over VR shooter

VR shooters

Ouderwets zombies knallen. Haal de Call of Duty zombie game mode naar je toe met VR shooters. Verschillende rondes met zombies komen op je af in een ziekenhuis of afgebrande kerk. Gebruik verschillende soorten wapens en versla de eindbaas. Ga samen de strijd aan en haal die topscore!

VR lasergamen

Elkaar uitdagen tijdens een potje lasergamen op locatie!? Dat kan met VR lasergamen. Speel 1vs1 of 2vs2 in de kluis van een bank. Speel al je teamgenoten weg en wordt de onbetwiste kampioen!

Leave this field blank
Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?