VR huren in
Leiden

Virtual reality is voor veel mensen nieuw. EPIC VR wil virtual reality zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom zorgt Epic VR ervoor dat jij een VR bril kunt huren op jouw locatie in Leiden.

Om jullie in Leiden te voorzien van de beste VR ervaring, komt Epic VR naar jou toe. Wij zorgen voor alle VR brillen en zorgen dat deze tot de nok toe gevuld zijn met allerlei spellen.

Zo is er voor elk soort gelegenheid een passend VR pakket. Kinderspellen voor kinderfeestjes of schooluitje. Voor vrijgezellenfeesten hebben we een onwijs gave shooter genaamd Cops versus Robbers. Waarbij je je bevindt in de kluis van een bank en je het op neemt tegen elkaar! Of ga de strijd aan met collega’s om door goed samen te werken zo snel mogelijk een bom te ontmantelen. Tijdens een uniek teambuilding uitje!

De mogelijkheden zijn eindeloos! Nog vragen, neem vrijblijvend contact op met ons en wij helpen jou aan een EPIC VR ervaring.

Virtual reality mogelijkheden Leiden

Het fijne aan virtual reality huren bij Epic VR, is dat de mogelijkheden oneindig zijn en wij meedenken met jouw wensen. VR op locatie op jouw kantoor? Alleen de hardware huren met oneindig veel spellen? Of wil je liever de binnenstad van Leiden ontdekken met de nieuwe technologie van ons stadsspel? Lees hieronder meer over de mogelijkheden van virtual reality in Amsterdam

AR city game

Ga op pad met collega's/vrienden/vrienden met een Ipad en een koffer vol attributen in het mooie centrum van Leiden. Doorloop de hele stad en los het mysterie op aan de hand van vragen. In de City games van Epic VR is zelfs augmented reality aan toegevoegd, extra gaaf dus!

VR escape room

VR escape room op locatie is tegenwoordig ook mogelijk. Speel een van onze gave VR escape rooms zoals La casa de papel en zorg dat jouw team het snelste het geld uit de Spaanse bank krijgt! Super leuk om met grote groepen te doen of tijdens een groot diner in een Leids restaurant.

VR lasergamen

VR Lasergamen

Van jouw kantoor een lasergame omgeving maken in een hand omdraai? Epic VR komt op locatie en verzorgt de op- en afbouw en de begeleiding van waar VR lasergame toernooi. Strijd tegen elkaar en zorg dat jij de beste wordt van het bedrijf.

VR gaming

Liever een oneindig verschillende spellen spelen met elkaar? Uit een lift stappen op de 60ste verdieping of lekker rammen op de beat van lekkere muziek. Met VR gaming zit er voor iedereen wel iets bij wat hij of zij leuk vind om te spelen

Particulier

Zakelijk

Offerte aanvragen of een vraag?

Leave this field blank

VR huren in Leiden - Voor thuis

Geen zin om de deur uit te gaan en het hele weekend lekker binnen te blijven en te gamen? Dan verzorgen wij ook VR voor thuis in Amsterdam. Wij sturen de bril op vrijdag op en jij kunt deze zondag of maandag weer naar ons terug sturen. Jij krijgt dan een VR bril vol met games, extra batterijen en een handleiding waarmee je zelf uit de voeten kan. Na je aantal geboekte dagen toch nog niet uitgespeeld? Geef even belletje, weten wij dat jij VR net zo gaaf vind als ons en kan jij hem wat langer houden. Ons kantoor bevindt zich in Leiden, dus je kunt er zo eentje bij ons oppikken!

VR voor thuis

Vanaf 1 bril | 1 dag

vanaf
€75

VR vakantie

2 VR brillen | 7 dagen

vanaf
€295

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?