Virtual Reality op locatie!

vanaf 4 tot 100+ personen

Vanaf 20,50 per persoon

Overal in Nederland te spelen

Bepaal zelf de speeltijd

Virtual reality mogelijkheden bij Epic VR:

Virtual reality maakt elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. EPIC VR maakt voor elke gelegenheid een passend VR pakket met games en ervaringen voor jong en oud! Kom je er niet helemaal uit of gewoon een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag 🙂

AR city game

Ga op pad met collega's/vrienden/vrienden met een Ipad en een koffer vol attributen in Amsterdam. Doorloop de hele stad en los het mysterie op aan de hand van vragen. In de City games van Epic VR is zelfs augmented reality aan toegevoegd, extra gaaf dus!

VR escape room

VR escape room op locatie is tegenwoordig ook mogelijk. Speel een van onze gave VR escape rooms zoals La casa de papel en zorg dat jouw team het snelste het geld uit de Spaanse bank krijgt! Super leuk om met grote groepen te doen of tijdens een groot diner in een Amsterdams restaurant.

VR lasergamen

VR Lasergamen

Van jouw kantoor een lasergame omgeving maken in een hand omdraai? Epic VR komt op locatie en verzorgt de op- en afbouw en de begeleiding van waar VR lasergame toernooi. Strijd tegen elkaar en zorg dat jij de beste wordt van het bedrijf.

VR gaming

Liever een oneindig verschillende spellen spelen met elkaar? Uit een lift stappen op de 60ste verdieping of lekker rammen op de beat van lekkere muziek. Met VR gaming zit er voor iedereen wel iets bij wat hij of zij leuk vind om te spelen

Meer informatie nodig over de activiteiten of gewoon een vraag? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

VR Lasergamen

VR is nieuw, wij denken daarom graag met je mee!

Prijsopgave aanvragen

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?