Virtual
Reality
Experience

Stap binnen in een wereld waar de grens tussen realiteit en verbeelding vervaagt. Bij Epic VR bieden we meerdere meeslepende en onvergetelijke virtual reality ervaringen die te huren zijn op jullie locatie. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert ofeen unieke teambuildingactiviteit plant, onze op maat gemaakte VR-experiences brengen jouw event tot een hoger niveau. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen, neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Bij Epic VR bieden we een uitgebreide selectie van boeiende virtual reality-ervaringen die perfect passen bij een tal van evenementen, of het nu gaat om een side-event, een bedrijfsuitje, personeelsfeest of een teambuildingevenement.

Duik in een verscheidenheid aan virtuele werelden, elk ontworpen om de zintuigen te prikkelen. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, kunnen we adrenaline-pompende spellen aanbieden, zoals meeslepende VR-escape rooms of spannende multiplayer-competities.

Als je op zoek bent naar teambuildingactiviteiten, bieden we VR ervaringen aan die de samenwerking en communicatie tussen teamleden testen. 

Wat je doel ook is, bij Epic VR vinden we de perfecte VR-experience die past bij de behoeften en interesses van jouw groep, en zorgen we ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke en meeslepende ervaring wordt.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Nog vragen, neem vrijblijvend contact op met ons en wij helpen jou aan een EPIC VR ervaring.

VR experience pakket

Op zoek naar een leuke activiteit op kantoor, school of supermarkt? Met het VR experience pakket van Epic VR kan je alle kanten op! Sport games, shooters, muziek games of face your fears op de 50ste verdieping van een gebouw. Alles is mogelijk in virtual reality

VR Experience op locatie

VR muziek ervaring

Speel met collega's, vrienden of tijdens een kinderfeestje de uitdagende virtuele muziek games.

VR Face your fears

Daag collega's en vrienden uit met de ultieme virtual reality ervaring. Loop over een plank op de 50ste verdieping, durf jij het aan?

VR op school

VR multiplayer games

Speel je liever samen? Ook dat kan! Speel veelzijdige en interactieve VR spellen.

VR op locatie

VR achtbaan

Je omgeving omtoveren tot de meeste vette achtbanen? Vlieg over de kop vanaf je stoel!

Prijzen

VR Experience pakket

vanaf €375,-

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?