Top 3 VR muziek games

Net als op je telefoon hebben onze virtual reality brillen een goed gevulde app store. Maar welke games zijn het beste? Wij van Epic VR hebben daarom voor jou onze top 3 muziek games gemaakt!

1. Beatsaber

Beatsaber staat wat ons betreft stipt op nummer 1. Beatsaber is een spel waarbij je op de ritme van de muziek blokken kapot moet slaan met twee levens echte sabers! Dit virtual reality spel is ook ene mooie instapper voor beginnende VR spelers en kun je snel aanpassen aan jouw niveau. Daarnaast is het een mooie thuis work-out in deze corona tijden want het is goed voor de conditie!

2. Pistol Whip

Twee lightsabers niet helemaal jouw ding? Maar vind je games met goede muziek wel leuk en hou je meer van guns? Dan is Pistol Whip wat voor jou! Loop door een leven heen met heerlijke EDM muziek terwijl je met twee guns in je hand op de maat tegenstanders moet knallen. Uitdagend maar verslavend!

3. Synth riders

In dit rijtje mag Synth Riders natuurlijk niet ontbreken. Dit VR spel heeft hetzelfde principe als Beat Saber maar dan moet je de “flow” volgen van de muziek. Iets moeilijker dan Beat Saber en met een groot arsenaal aan nummers. Naast dat je er fit van wordt, is het ook nog eens goed voor je dance moves!

Categories: VR Games

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?