Top 3 VR multiplayer games

Wat is er nu leuker dan met óf tegen vrienden, collega’s of teamgenoten te spelen? Ook hiervoor is virtual reality meer dan geschikt. Zo zijn er competitieve games of games waarvoor je juist heel goed moet samen werken. Altijd goed voor de sfeer en teambuilding!

1. Cops vs Robbers

Cops vs Robbers is een free roam vr game dat zich afspeelt in de kluis van een bank. Dat wil zeggen dat jij en je vrienden zich in een ruimte van 6×6, 6×8 en zelf 10×10 kunt rondlopen en op elkaar schieten. Speel met teams tegen elkaar of free for all. Een uitdagende, leuke maar vooral verslavende shooter!

2. Arizona Sunshine

Als je van de serie the walking dead houdt, is deze VR game wat voor jou. Ongegeneerd zombies knallen, met pistolen, automatische wapens of granaten. Stop hordes met zombies jou en je vrienden op te eten. Ga voor die topscore!

3. Eleven table tennis

Iedereen heeft het wel eens gespeeld. Op de camping, in het lokale speeltuintje of bij iemand thuis. Nu hoef je niet langs te gaan of wachten op goed weer, VR tafel tennis kan altijd en overal. Super goede gameplay en het VR spel is zelfs zo populair dat er een tafeltennis controller is uitgebracht waardoor je VR tafeltennis ervaring compleet is! GAME ON!

Categorieën: VR Games

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?