Top 3 VR escape room games

Hou je van puzzelen, raadsels oplossen en daardoor steeds verder een mysterie ontrafelen of ontsnappen uit een ruimte? Dan zijn VR escape rooms iets voor jou! Bevind je in de meest mooie escape rooms van de wereld. En dat vanuit je eigen woonkamer!

1. I expect you to die

I expect you to die is een grappige escape room waarbij je een gevaarlijke onderzoeker moet zien te stoppen! Je bent de virtual reality versie van James Bond, waar jouw collega’s faalden moet jij slagen om de wereld te redden. Los puzzels op en zorg dat je alle boobytrap’s van Doctor Zor weet te ontwijken.

2. The room vr: a dark matter

Je bent een Londense detective die de verdwijning van een archeoloog moet zien op te lossen. Het speelt zich af in 1908 maar de virtual reality specificaties maken dit een adembenemende game! Met mysterieuze ruimtes en ingewikkelde puzzels.

3. Red matter VR

Red Matter VR is een sci-fi based escape room waarbij je een geheime agent speelt tijdens de koude oorlog. Je bent een astronaut die op een van de manen van Saturnus een geheime basis moet onderzoeken. Maar dat is natuurlijk niet zonder gevaar….

Categories: VR Games

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?