Over ons

"Een onvergetelijke beleving voor iedereen"

Wij zijn Joost van Kesteren en Koen van Velzen van Epic VR, en zoals bij veel jongens begon het gamen al vroeg. Van het vrolijke Super Mario tot joelen tegen het scherm tijdens Mortal Combat. VR geeft gamen letterlijk een nieuwe dimensie, zo gaaf vinden we dat! Als echte ervaringsdeskundigen testen we de materialen en spellen zelf, en kiezen zo de beste VR-ervaringen voor onze klanten.

Voordat we Epic VR begonnen organiseerden we al allerlei leuke activiteiten voor evenementen als vrijgezellenfeesten, teambuilding en bedrijfsuitjes. Want naast de techniek van VR vinden we het vooral leuk om mensen ene mooie tijd te bezorgen. het is echt genieten als mensen onze brillen opzetten en plezier beleven. En de enthousiaste reacties na afloop zorgen ervoor dat wij ook met een grote glimlach weer naar huis gaan.

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen een onvergetelijke ervaring te bezorgen met Epic VR. Wil jij VR zakelijk inzetten voor je beurs of evenement? Ben je op zoek naar een originele teambuilding activiteit? Of wil je VR thuis proberen? Bel of mail ons dan!

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?