Leuke bedrijfsuitjes in VR

virtual reality is ideaal voor bedrijfsuitjes of als teambuilding activiteit. Voor jong en oud is dit een unieke ervaring!

Waarom vr voor je bedrijfsuitje?

Bij het plannen van een bedrijfs- of teambuildingsevenement zijn er veel opties om te overwegen. Van het stellen van een bepaald doel tot het nadenken over de activiteiten om dit doel te te bereiken. Teambuilding kan vele vormen aannemen en verschillende doelen vragen om totaal verschillende ervaringen. Dat is waar virtual reality (VR) van pas komt als een krachtige tool voor teambuilding. Met VR is alles mogelijk. Wat uw doel ook is, er is een virtual reality-ervaring die kan helpen dit te realiseren.

Hoe gebruik je vr voor bedrijfsuitje?

Een mooi aspect van virtual reality voor teambuilding is dat je precies kunt bepalen hoe je deelnemers omgaan met de ervaring en met elkaar.

Het kan nuttig zijn om ervaringen te hebben waarbij elke deelnemer zijn persoonlijke VR ervaring ondervind; het kan echter net zo handig zijn om een ​​leuke, boeiende groepsactiviteit te creëren met meerdere mensen tegelijk. Bovendien wil je soms beide, en met virtual reality is dat geen probleem!

EPIC VR heeft een lijst samengesteld met onze favoriete thema’s en doelen voor teambuilding, die je zullen helpen een beslissing te nemen over welk type virtual reality teambuilding-evenement geschikt is voor jouw bedrijf.

Variërend van intensief samenwerken om communicatievaardigheden te verbeteren, tot opwindende avonturen waarbij jij en jouw collega’s klaar zijn om elke uitdaging aan te gaan. Onderstaande voorbeelden zouden je een idee moeten geven van wat je kunt verwachten van een VR teambuildingsactiviteit.

Mogelijkheden VR bedrijfsuitjes

Keep talking and nobody explodes

Teambuilding

Collega's beter laten samenwerken? Dit kan door ze in virtual reality samen een bom te laten ontmantelen. Goed communiceren en samenwerken is hierbij erg belangrijk!! Lukt het jullie om voor het einde van de klok de bom te ontmantelen? TIK TOK TIK TOK, the clock is ticking...

Angsten overwinnen

Ken je dat gevoel, dat je aan het randje staat van een heel hoog gebouw of een brug? kriebels in je buik.. In virtual reality kan dit ook, net echt! Ga met collega's de uitdaging aan en help elkaar jullie angsten te over winnen. Zo leer je elkaar beter kennen en heb je een onvergetelijke dag!

Free roam shooter

Even stoom afblazen? Je baas laten zien wie nu echt e baas is Dit kan perfect met de free roam shooter van Cops vs Robbers. Het speelt zich af in de kluis van een bank waarin je in een ruimte van minstens 6 meter bij 6 meter vrij kan rondlopen.

Beatsaber VR

Muziek

Elkaar niet achterna zitten met wapens, maar wel laten zien wie de beste is? Daag elkaar uit met Beat Saber! Dans op de muziek terwijl je twee sabers in je hand hebt om blokken kapot te slaan op de beat.

Enthousiast geworden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?