VR Voor Thuis

Door corona veel thuis en ondertussen Netflix al uitgespeeld? Haal nu jouw Virtual Reality bril van Epic VR in huis! Uren lang speelplezier en ook nog eens geschikt voor echte virtual reality work-outs!

VR bril

VR Bril

Ga je met een groep vrienden een avondje gamen. Dan is een VR bril voor thuis een goed idee in deze tijd. Wij sturen de VR bril op of je kunt deze ophalen in Voorhout of Leiden.

virtual reality groep

begeleiding

Jullie krijgen een handleiding opgestuurd via de mail om jullie op weg te helpen. Met deze handleiding vol met tips and tricks zorgen we voor jullie veiligheid en die van de VR bril.

VR controller

uren plezier

Zombies schieten, een spannende escape room of een multiplayer shooter en dat allemaal vanuit je woonkamer, de mogelijkheden zijn oneindig. een onvergetelijk feest!

Vr voor thuis

Kies de duur van jouw huurperiode met VR voor thuis van Epic VR. Huur zolang je maar wilt met zoveel brillen als je maar wilt!

VR voor thuis

Vanaf 1 bril | 2 dagen

vanaf
€75

VR vakantie

2 VR brillen | 7 dagen

vanaf
€295

VR gaming

Stap uit een lift op dertigste verdieping en loop over een houten plank naar buiten. Durft jouw team het aan? Of ga helemaal los tijdens een potje Beatsaber om te zien hoe ritmisch iedereen is tijdens jullie teamuitje.

VR lasergamen

Elkaar uitdagen tijdens een potje lasergamen op locatie!? Dat kan met VR lasergamen. Speel 1vs1 of 2vs2 in de kluis van een bank. Speel al je teamgenoten weg en wordt de onbetwiste kampioen!

Voor vragen of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op!

Leave this field blank

Ook gaaf om te doen

AR city game

Ga op pad met collega's/vrienden/vrienden met een Ipad en een koffer vol attributen in jouw stad naar keuze. Doorloop de hele stad en los het mysterie op aan de hand van vragen. In de City games van Epic VR is zelfs augmented reality aan toegevoegd, extra gaaf dus!​

VR escape room

VR escape room op locatie is tegenwoordig ook mogelijk. Speel een van onze gave VR escape rooms zoals La casa de papel en zorg dat jouw team het snelste het geld uit de Spaanse bank krijgt! Super leuk om met grote groepen te doen of tijdens een groot diner.

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?