virtual
reality teambuilding

Als bedrijf ben je vaak op zoek naar een originele of leuke manier van teambuilding. Iets wat goed is voor het team maar waar het team ook plezier aan kan beleven. Met virtual reality teambuilding kan dat nu.

Samenwerken om zo snel mogelijk een bom te ontmantelen. Samen angsten overwinnen en elkaar vertrouwen op grote hoogte. Het kan allemaal met VR, een origineel en interactief bedrijfsuitje!

Epic VR komt naar jouw bedrijf of komen jouw beursstand interactief en extra interessant maken met virtual reality.

Mogelijkheden voor virtual reality teambuilding

Virtual reality teambuilding kom je bij Epic VR op veel verschillende manieren invullen. Dus ook voor jouw specifieke wensen kunnen wij een passend VR pakket samenstellen. Onderstaand een aantal voorbeelden wat wij jouw bedrijf kunnen aanbieden.

AR city game

Ga op pad met collega's/vrienden/vrienden met een Ipad en een koffer vol attributen. Doorloop de hele stad en los het mysterie op aan de hand van vragen. In de City games van Epic VR is zelfs augmented reality aan toegevoegd, extra gaaf dus!

VR escape room

VR escape room op locatie is tegenwoordig ook mogelijk. Speel een van onze gave VR escape rooms zoals La casa de papel en zorg dat jouw team het snelste het geld uit de Spaanse bank krijgt! Super leuk om met grote groepen te doen of tijdens een groot diner in een restaurant.

VR gaming

Liever een oneindig verschillende spellen spelen met elkaar? Uit een lift stappen op de 60ste verdieping en je collega's helpen hun angsten te overwinnen? Of gezamenlijk voor een spannende missie staan om een bom te ontmantelen? Allemaal uitdagende en leuke manieren om samenwerken te verbeteren.

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?