virtual reality muziek

Er zijn zoveel mogelijkheden met muziek in virtual reality! Dansen op de vetste muziek, zelf muziek maken als VR DJ, met twee sabers op de muziek slaan of sporten op uptempo muziek om super fit te worden!

De corona kilo’s eraf zweten met de intense FitXR game, of dans op de beat bij Beatsaber. Muziek is super leuk in virtual reality en je kan het met vrienden spelen of online tegen de hele wereld!

Speel met vrienden thuis of samen op een locatie naar keuze!

Voel de beat en laat je helemaal gaan terwijl je dansmoves perfectioneert in virtuele danscompetities. Of ga op een psychedelische trip terwijl je deelneemt aan een muzikale reis door surrealistische landschappen en fantastische geluidssferen.

Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en interactieve activiteit, onze VR-muziekgames bieden voor elk wat wils. Breng je vrienden, collega’s of familie mee en maak je klaar om samen een muzikale ervaring te beleven als nooit tevoren.

Kom langs bij Epic VR en laat je onderdompelen in een wereld vol ritme, beats en plezier!

VR Muziek

Er zijn verschillende VR-muziekgames beschikbaar die variëren in gameplay en genre. Enkele populaire voorbeelden worden hieronder weergegeven. Deze VR-muziekgames bieden een boeiende en interactieve manier om van muziek te genieten en zijn geschikt voor spelers van alle niveaus en zijn altijd een succes op elk event!

Beatsaber VR

Beatsaber

Beat Saber: In deze ritmegame gebruik je lichtzwaarden om blokken te hakken die op de maat van de muziek op je afkomen. Het is een uitdagend en meeslepend spel met verschillende moeilijkheidsgraden en een breed scala aan muziekgenres.

Audica

Audica is een ritmegame waarin spelers met behulp van pistolen op muziek schieten op doelen die op hen afkomen. Het spel bevat een diverse selectie van nummers en biedt uitdagende gameplay met verschillende moeilijkheidsniveaus.

Dance central VR

Dit is een VR-versie van de populaire Dance Central-franchise, waarbij spelers dansmoves uitvoeren op bekende nummers. Met een verscheidenheid aan dansstijlen en liedjes is het een geweldige keuze voor liefhebbers van dans en muziek.

Synth Riders

In deze ritmegame zweef je op muziek door een futuristische wereld terwijl je oplichtende orbs raakt in de juiste richting. Het spel biedt een mix van elektronische en alternatieve muziek en heeft ook multiplayer-opties.

Electronauts

Electronauts is meer een muzikale ervaring dan een traditionele game. Het stelt spelers in staat om te experimenteren met het mixen en remixen van nummers in een virtuele DJ-omgeving, waardoor ze hun eigen unieke tracks kunnen maken.

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?