AR
City
Games

AR city games, zijn niet zomaar city games maar city games met extra dimensie. We sturen jou en je collega’s/vrienden/familie op pad met een Ipad en koffer vol attributen. Elke vraag levert punten op, hoe eerder je klaar bent hoe meer punten je verdiend. Wie zal er winnen?

Met je bedrijf de stad leren kennen, met familieweekend een leuk uitje of met vrienden gewoon lekker de stad door slenteren tijdens eens vrijgezellenfeest. Om dat nog leuker te maken bieden wij verschillende AR city games aan.
Niet zomaar een city game met een A4’tje op een kladblok. Maar met een Ipad en verschillende attributen. Als extra dimensie is er ook AR aan deze city games toegevoegd, augmented reality. Hiermee scan je op een GPS locatie een bepaald punt en krijg je beelden geprojecteerd via de camera van de Ipad op straat, super gaaf!
We hebben meerdere smaken, zoals de spannende “from Russia with love” of de immens populaire La Casa de Papel variant. Dus wacht niet langer en verken de stad met onze gave AR city games.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Nog vragen, neem vrijblijvend contact op met ons en wij helpen jou aan een EPIC VR ervaring.

vanaf 8 tot 100+ personen

Vanaf 20 euro per persoon

Overal in Nederland te spelen

Bepaal zelf de speeltijd

Video afspelen

AR city game

Op zoek naar een corona proof uitje in jouw regio? Het stadsspel van Epic VR zorgt voor een actieve en leuke buitenactiviteit in jouw stad of dorp. We zorgen dat de route en tijd past bij jullie planning of we sturen je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Check het filmpje hiernaast hoe ons stadsspel er aan toe gaat.

<<

Vragen, opmerkingen of een uitje boeken?

Hoe werkt het?

ar city game

Met GPS de stad door

Een GPS city game waarbij je op een super leuke manier de stad kunt ontdekken. Ideaal met collega's vrienden of familie.

Speel met meerdere teams gegelijk

Ideale activiteit om met een grote groep te spelen. Start op verschillende locaties in de stad en zorg dat jij de hoogste score haalt.

Gebruikt augmented reality

Onze city games hebben de nieuwste technologie, augmented reality. Gebruik de Ipad om nieuw dingen te ontdekken.

Coronaproof uitje

Corona proof activiteit

GPS city game leent zich uitstekend als activiteit tijdens corona. Speel buiten en houd makkelijk afstand van elkaar.

Open chat
1
Hulp nodig?
EPIC VR
Hi,
Kan ik je helpen?